MY ALD

Prava storitev
Kjerkoli & kadarkoli

My ALD, priročna spletna aplikacija in aplikacija za pametne telefone je vaš inovativen spremljevalec na poti. My ALD je enostaven, z njim prihranite čas in poenostavite procese. Nudi mnoge nove storitve. Na voljo je upravljavcem voznih parkov in voznikom.

Iskan? Najden! Pregled naših servisnih partnerjev

Kje je najbližji servis? Katera telefonska številka je prava? My ALD je prava rešitev – le z nekaj kliki so vam na voljo vsi podatki.

S priročno funkcijo iskanja lahko hitro in enostavno poiščete naše servisne partnerje, partnerje za menjavo pnevmatik, bencinske črpalke in še in še.

Do podatkov o obstoječem voznem parku le z nekaj kliki

Pregleden potek podatkov in nadzor nad voznim parkom.

Z jasnimi in interaktivnimi grafi za porabo goriva, razvoj voznega parka ter emisij C02, imate vi, upravljavci voznih parkov vedno nadzor nad vašim voznim parkom. 

En klik in podatki so na voljo v Excel datoteki za nadaljnjo obdelavo. Pripravno, kadarkoli, kjerkoli, le z nekaj kliki.

Vedno na tekočem 

Zapomniti si vse podatke, je preprosto nemogoče. My ALD vam je v pomoč na vsakem koraku.

My ALD vas bo opozoril na pomembne dogodke; na primer kdaj je potrebna menjava pnevmatik, kdaj je potreben nakup nove vinjete ali opozoril na druge pomembne informacije . 

Zelo priročno. Se strinjate?

My ALD. Aplikacija s številnimi prednostmi

My ALD je v pomoč voznikom in upravljavcem voznih parkov na vsakem kilometru vožnje.  My ALD je enostaven  in izstopa s številnimi prednostmi.

                                                               My ALD. Priročen. Inovativen. Učinkovit

Hiter in enostaven začetek dela in prenos iz Google Play Store ali Apple Store !

Pokličite nas
01 300 78 20