Novosti in obvestila

26apr
2018

ALD Automotive klicni center

ALD Automotive klicni center

Spoštovane stranke,

Z veseljem vas ponovno obveščamo, da smo v duhu našega slogana “Vozimo skupaj” (angl. Let’s Drive Together) ter seveda tudi v želji po zagotavljanju višjega nivoja uporabniške izkušnje, vzpostavili ALD-jev klicni center.
 
Cilj ALD-jevega klicnega centra je ponuditi podporo voznikom na vsakem prevoženem kilometru poti ter na ta način olajšati Vam, upravljavcem voznih parkov, doseganje še učinkovitejšega upravljanja voznega parka.
 
Uporabniki nas lahko kontaktirajo preko telefonske številke +386 1 330 14 40 oziroma preko e-pošte operativa.si@aldautomotive.com ter nam ta način omogočijo, da prevzamemo organizacijo rednega servisiranja, izrednih popravil, škodnih popravil, nadomestnih vozil, »door to door« ipd. Seveda je ALD-jev klicni center namenjem tudi za reševanje in pomoč uporabnikom v primeru kakršnihkoli drugih vprašanj v zvezi z uporabo naših storitev.

Na http://www.aldautomotive.si/download imate možnost dostopati do redno posodobljenih seznamov ALD-jevih partnerskih pooblaščenih prodajno-servisnih salonov (po znamkah), pnevmatik centrov, registracijskih enot in serviserjev gasilnih aparatov ter do še nekaterih drugih uporabnih informacij za uporabnike vozil. V kolikor bi želeli naročanje na servisne storitve organizirati sami ste dolžni upoštevati zadnji veljaven seznam na http://www.aldautomotive.si/download.
 
Vljudno vas prosimo, da uporabnikom posredujete kontaktne podatke ALD-jevega klicnega centra.
 
Verjamemo, da boste imeli vi in vaši uporabniki z ALD-jevim klicnem centrom prijetno uporabniško izkušnjo.
 
Želimo vam varno vožnjo.
 
Vaša ekipa ALD Automotive

Pokličite nas
01 300 78 20