Celovita storitev

Za ALD stranke

Da bi lažje določili primerno vrsto zelenih vozil za vaš vozni park, vam ponujamo celovite in prilagojene rešitve, ki vključujejo svetovanje, nabavo, vzdrževanje, in  pordajo električnega vozila po izteku pogodbe.

Testne vožnje 

Želite preizkusiti vožnjo z električnim vozilom? ALD svojim strankam omogoča testne vožnje v sodelovanju partnerji. 

Svetovanje

Želite ugotoviti, ali so električna vozila prava izbira za vas? Potrebujete analizo svojega voznega parka, profiliranje uporabnikov, priporočila za modele? Tu smo, da vam olajšamo odločitev. 

Nakup vozila

Ste se po testni vožnji in posvetu odločili za nakup električnega vozila preko operativnega lizinga s celovitimi storitvami? Izberite model, ostalo pa prepustite nam. Ponudba vključuje subvencijo Eko sklada, ki zniža znesek mesečnega najema. 

Lastna polnilnica

Razmišljate o svoji polnilni infrastrukturi? Pokličite nas. Naši partnerji bodo preučili optimalne možnosti, vam pripravili ponudbo in namestili polnilnico. 

Kratkoročni najem

Vas skrbi domet in logistika polnjenja zaradi prihajajočega daljšega potovanja? Tudi na to smo mislili; naša storitev vam ponuja kratkoročni najem konvencionalnih vozil, ki vam bo pomagal premostiti negotovost ob daljših poteh.

Vzdrževanje

Vozilo je potrebno redno vzdrževati. Imamo široko mrežo servisnih partnerjev po vsej državi, uporabnikom pa je na voljo klicni center z izkušenimi servisnimi svetovalci. 

Prodaja rabljenega električnega vozila

Se sprašujete, kako prodati vozilo po izteku pogodbe, ko so se medtem pojavile bolj napredne različice električnih vozil? Brez skrbi. Vozilo preprosto vrnete, mi pa poskrbimo za iskanje novega lastnika.

Pokličite nas
01 300 78 20